Εορταστική… γκέλα για την Τότεναμ! (video)

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να περάσει από το Σεντ Μέρις, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σαουθάμπτον κι έχασε την ευκαιρία να μπει στην τετράδα.

Ματσάρα στο Σεντ Μέρις, με την Τότεναμ να μένει στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον και να μένει στην 6η θέση, αλλά με δυο ματς λιγότερα από Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ. Ακυρώθηκαν δυο γκολ, με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι. Οι «Αγιοι» μπήκαν πιο δυνατά και στο 25′ πήραν προβάδισμα με το τρίτο γκολ του Γουόρντ Πράους σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ωστόσο, στο 39′ η Τότεναμ μπήκε ξανά στο «κόλπο» της νίκης. Ο Σαλισού ανέτρεψε τον Σον, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και ο Κέιν από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1. Στην επανάληψη, οι Λονδρέζοι είδαν δύο φορές τέρματά τους να ακυρώνονται. Αρχικά αυτό του Χάρι Κέιν, έπειτα την πάσα του Γουίνγκς και στη συνέχεια το αυτογκόλ του Φόστερ στο 66’, για επιθετικό φάουλ! Η Σαουθάμπτον άντεξε την πίεση και πήρε σημαντικό βαθμό.

«Τετράστερη» ανατροπή για Γουέστ Χαμ

Επιστροφή στις νίκες για τη Γουέστ Χαμ, η οποία παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς κόντρα στη Γουότφορντ, τελικά κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει εμφατικά το τρίποντο (1-4). Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4΄ο Ντένις για τις Σφήκες, όμως μέσα σε δυο λεπτά οι Λονδρέζοι έφεραν τα πάνω – κάτω. Αρχικά ο Σούτσεκ στο 27΄και ο Μπενραχμά στιγμές αργότερα (29΄) ανέτρεψαν το σκορ, με τον Νόμπλ να σφραγίζει το τρίποντο στο (58΄). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βλάσιτς στο 90+2, με την Γουέστ Χαμ να παίρνει επιτέλους νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές και να εδραιώνεται στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

Η Κριστάλ Πάλας «καθάρισε» από το ημίχρονο τη Νόριτς των βασικών Γιαννούλη-Τζόλη

Η ουραγός Νόριτς γνώρισε τη 5η της διαδοχική ήττα στη Premier League χωρίς καν να σκοράρει, καθώς έχασε από την 9η Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας με 3-0. Για τα «Καναρίνια» ξεκίνησαν στη βασική σύνθεση οι Έλληνες διεθνείς Χρήστος Τζόλης και Δημήτρης Γιαννούλης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΜακΛιν ανέτρεψε τον Χιουγκς εντός περιοχής και ο διαιτητής χωρίς να διστάσει καταλόγισε το πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Έντουαρντ.

Στο 38′ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Έντουαρντ, έγινε δημιουργός, καθώς τροφοδότησε τον Ματετά, με τον 24χρονο επιθετικό να σουτάρει και να κάνει το 2-0 με το πρώτο του γκολ στη φετινή Premier League. Ο Έντουαρντ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς στο 42′ μετά από δική του ενέργεια ο Σλουπ διαμόρφωσε το 3-0, το οποίο έμεινε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

To Top