Επέμβαση αθλητικού δικαστή εδώ και τώρα: για τον Δασκαλόπουλο και τους τρεις ηθικούς αυτουργούς!

Απίστευτα πράγματα έγιναν για μια ακόμη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πράγματα που είδαμε, αλλά κι άλλα που καταγγέλλουν οι κίτρινοι σχετικά με τον διαιτητή Δασκαλόπουλο.

Να ξεκινήσουμε από τον τελευταίο. Απίστευτες είναι οι καταγγελίες των ανθρώπων του Αρη, για τον διαιτητή από την Κορινθία.
Μετά το τέλος του αγώνα, τον πλησίασαν για να του εκφράσουν τα παράπονά τους σχετικά με τις αποφάσεις του ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον τελευταίο να απαντά προκλητικά!

«Ναι ρε, σας έσφαξα. Αύριο θα με παρακαλάς!», ήταν μερικές από τις ατάκες του Δασκαλόπουλου, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη.

Φράση η οποία όχι μόνο δεν αρμόζει σε έναν διαιτητή, αλλά θα πρέπει να επιφέρει την επέμβαση του αθλητικού δικαστή και του αθλητικού εισαγγελέα, ενώ τα… όργανα της ΚΕΔ θα πρέπει να τον στείλουν στο σπίτι του.

Το θέμα ανέδειξε ο Super 3, μέσα από τα όσα αποκάλυψε στο σάιτ αναφέροντας ότι «…υπάρχει σχέδιο αφανισμού του συλλόγου».
Επίσης οι οργανωμένοι οπαδοί ρίχνουν «καρφιά» για την στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίον κατηγορούν για απάθεια, ενώ ακόμη γίνεται αναφορά και για την στάση της αστυνομίας που έκανε χρήση δακρυγόνων!

Από κει και πέρα, ο αθλητικός δικαστής όπως επισημάναμε από την πρώτη στιγμή χθες θα πρέπει να επέμβει για τους τρεις ηθικούς αυτουργούς της έντασης έξω από το γήπεδο. Για τον Γιάννη Σκόνδρα, τον Κώστα Γιαννούλη και τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Ο πρώτο πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης προκλητικά, αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά του με τις χειρονομίες και τις γκριμάτσες του, ήταν σε άκρως προκλητικό επίπεδο, ανάβοντας το φυτίλι, δεχόμενος απλά μια κίτρινη κάρτα.

Ο δεύτερος έφτυσε μετά το γκολ τον Σάκη Κανούλα και προκάλεσε με χειρονομίες. Και ο τρίτος και μη εξαιρετέος ο  Ταυλαρίδης με την προκλητική συμπεριφορά του στον αγώνα, αλλά και την επίθεση στον Γιαννιώτα μετά τον αγώνα.

Το επισημάναμε και πάλι: σίγουρα ο Άρης έχει τα δικά του τεράστια προβλήματα και τις δικές του ευθύνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαγράφονται τέτοιες συμπεριφορές.

To Top