Επένδυση στο μέλλον με την απόκτηση της 16χρονης Τσούμπανου στο γυναικείο του Άρη (photos)

Επένδυση στο μέλλον για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη που απέκτησε την 16χρονη Βασιλική Τσούμπανου.

Η ανακοίνωση: «Με στοχευμένες κινήσεις και παίκτριες οι οποίες είναι επένδυση για το μέλλον του γυναικείου τμήματος , ο Άρης απέκτησε την Τσούμπανου Βασιλική , η οποία θα αγωνιστεί στο τμήμα των νεανίδων αλλά θα ενισχύσει και τη γυναικεία ομάδα στην Α2 εθνική.

Το προφίλ της Βασιλικής Τσούμπανου :

Γεννημένη το 2004, 1.87 και αγωνίζεται στη θέση 3. Ξεκίνησε στην Πελασγιώτιδα από όπου πήρε μεταγραφή για τον Σπάρτακο με τον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά, όπου κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Θεσσαλίας με την ομάδα των κορασίδων. Πέρσι είχε συνεχείς κλείσεις στα κλιμάκια των προεθνικών και αργότερα συμμετείχε στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων παγκορασίδων και κορασίδων.

Η πρώτη της δήλωση ως παίκτρια του Άρη:

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Άρη. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Σημαίνει πολλά το γεγονός πως δίνονται ευκαιρίες σε νεάνιδες και κορασίδες να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο και να αποκομίσουν εμπειρίες. Θέλω να ευχαριστήσω πέρα από την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τους συλλόγους της Πελασγιώτιδας και του Σπάρτακου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στον γυμναστή κ. Αθανασόπουλο και τον κόουτς κ.Κούρτοβιτς με τους οποίους δούλεψα παράλληλα όλη τη χρονιά”».

To Top