Επένδυση στο μέλλον με τον διεθνή 17χρονο Γεωργίου για το βόλεϊ του Άρη

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφή για το βόλεϊ του Άρη που έκανε… επένδυση στο μέλλον με τον διεθνή 17χρονο Κωνσταντίνο Γεωργίου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρει σχετικά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Το τμήμα πετοσφαίρισης ανδρών του ΑΣ ΑΡΗΣ με μεθοδικές και αποτελεσματικές κινήσεις κατάφερε να εντάξει – παρά τα πολλά εμπόδια ”γνωστών καλοθελητών” του αθλήματος……. – στο δυναμικό του τον βασικό πασαδόρο και των εκ αρχηγών της Εθνικής Κύπρου U18 αθλητή Γεωργίου Κωνσταντίνο .

Ο 17χρονος διεθνής με ύψος 1,90cm μήλον της έριδος ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και των Αθηνών την φετινή σεζόν θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ μας .

Οι προπονητές του συλλόγου μας χαρούμενοι για την εξέλιξη της σπουδαίας αυτής μεταγραφής τόνισαν ” O Κωνσταντίνος αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά για το μέλλον του Κυπριακού βόλει . Έχει το ταλέντο , τα εχέγγυα και όλα τα φόντα για να αποτελέσει σε λίγα χρόνια τον βασικό πασαδόρο της Εθνικής Κύπρου . Είναι χαρά μας που θα τον έχουμε μαζί μας για να δουλέψει κοντά μας και να βοηθήσει την ομάδα μας στην υλοποίηση των στόχων .”

Στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνής πλέον αθλητής μας δήλωσε τα εξής : ” Είμαι χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του ΑΡΗ . Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζορπίδη Μιχάλη για την στήριξή του , τους προπονητές κ. Πάτρα Χρήστο και κ. Αγγελή Άγγελο που πίστεψαν σε μένα και φυσικά τον ΑΣ ΑΡΗΣ και τον άνθρωπο που με μεγάλη υπομονή έτρεξε την όλη υπόθεση τον κ. Βαρβούτα Ιωάννη ”

Κωνσταντίνε σε καλοσωρίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ μας».

To Top