ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επένδυση του Άρη στο… μέλλον, πήρε Χρυσόπουλο από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Επένδυση του Άρη στο… μέλλον, πήρε τον 17χρονο Κώστα Χρυσόπουλο από τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και θα ενισχύσει αρχικά την Κ17 του Άρη.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ποσειδώνα και την δήλωση του 17χρονο αθλητή:

“Ένα νέο παιδί από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, ο Κώστας Χρυσόπουλος μετακομίζει στον Άρη Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων του Ποσειδώνα, σε ότι αφορά την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, αλλά και την συνεργασία με μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας.

Ο Χρυσόπουλος ένα νέο παιδί «διαμάντι», συνεχίζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο, σ΄ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, όπως είναι ο Άρης και σε αυτό του το «ταξίδι» η οικογένεια του Ποσειδώνα θα τον καμαρώνει με τις καλύτερες ευχές για μια λαμπρή σταδιοδρομία!

Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Είναι μια δύσκολη στιγμή, καθώς μετά από εννιά υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα ως ποδοσφαιριστής.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ακαδημίας κ.Φώτη Μαζουλουξή για την αγάπη και την στήριξη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και σε δεύτερη φάση τους προπονητές και συμπαίκτες μου, για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αλλά και την βοήθεια που μου παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία σε όλη την οικογένεια του Ποσειδώνα και να στοχεύουν πάντα ψηλά. Α.Γ.Σ ΠΟΣΕΙΔΏΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΆΣ

Ευχαριστώ πολύ»”.

To Top