Επένδυση 460 εκατομμυρίων ευρώ από αμερικανική εταιρεία στην Τσέλσι!

Προ των πυλών η συνεργασία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ares Management, με την Αμερικανική εταιρεία να επενδύει 460 εκατομμύρια ευρώ στους «μπλε».

Οικονομική «ανάσα» για την Τσέλσι από αμερικανική επενδυτική εταιρεία.
Η Ares Management ετοιμάζεται να ενισχύσει οικονομικά τους «μπλε», δαπανώντας συνολικά κάτι παραπάνω από 460 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα καταλήξουν τόσο στην επέκταση που σχεδιάζεται για το «Στάνφορντ Μπριτζ», όσο και σε άλλες δραστηριότητες, καθώς και στη διάνοιξη του δικτύου του συλλόγου.

Μία από τις ομάδες που θέλουν ο Τοντ Μπόελι και η Clearlake Capital να μπουν σε αυτό είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Προς το παρόν πάντως, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση.
Πρωταρχικός στόχος αυτή τη στιγμή για τη διοίκηση της ομάδας είναι να επιτευχθεί κάποια συμφωνία με τις οργανώσεις που κατέχουν τα οικόπεδα γύρω από το στάδιο, ώστε να περάσουν στο σύλλογο και να διευκολυνθεί η επέκταση.
Οι ιδιοκτήτες της Τσέλσι αγόρασαν το σύλλογο έναντι 2,88 δισεκατομμυρίων ευρώ, έχοντας ξοδέψει μέχρι στιγμής πάνω από 1 δις. σε μεταγραφές και όχι μόνο.

To Top