Επέστρεψαν τα κλεμμένα αντικείμενα στον Αμπρέου!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, οι εκκλήσεις του Σεμπαστιάν Αμπρέου συγκίνησαν τους κλέφτες, οι οποίοι του επέστρεψαν τα πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα που του είχαν αποσπάσει πριν από δύο εβδομάδες! Ανάμεσα σ’ αυτά ήταν και η βιντεοκάμερα, με την οποία είχε καταγράψει τους πανηγυρισμούς του περσινού Κόπα Αμέρικα…

Στις 4 Ιουνίου, άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από το αυτοκίνητο του «Λόκο» Αμπρέου την πολύτιμη βιντεοκάμερα, καθώς και ένα ρολόι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο. Ο πρώην επιθετικός του Άρη είχε απευθύνει δημόσια έκκληση για να του επιστραφούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα και τελικά δικαιώθηκε!

Έξω από το σπίτι του στο Μοντεβιδέο, μια γειτόνισσα βρήκε χθες ένα δέμα, που περιείχε τη βιντεοκάμερα και το ρολόι του 36χρονου επιθετικού, καθώς και προσωπικά έγγραφα που επίσης είχαν κλαπεί.

Ο Αμπρέου ευχαρίστησε τους… γενναιόδωρους κλέφτες μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευγνώμων στο λαό της Ουρουγουάης. Η γενναιοδωρία του είναι μοναδική».

Παράλληλα, υποσχέθηκε να δώσει σύντομα στη δημοσιότητα το επίμαχο υλικό της βιντεοκάμερας, με την οποία είχε καταγράψει ένα προσωπικό ημερολόγιο του περσινού Κόπα Αμέρικα, αλλά και τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του τροπαίου με την «σελέστε».

«Στο μέλλον θα μπορέσω να μοιραστώ αυτό το υλικό με όλους τους φιλάθλους», τόνισε, σπεύδοντας φυσικά να αντιγράψει τα πολύτιμα αρχεία σε κάποιον εφεδρικό σκληρό δίσκο, για να μην την ξαναπατήσει!

To Top