Επέστρεψε η αποστολή – Σούλης στο PRESSARIS: “Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”! (photos)

Πριν από λίγο προσγειώθηκε το αεροπλάνο, με το οποίο πέταξε η αποστολή του Άρη επιστρέφοντας από την Κρήτη μέσω Αθηνών. Το PRESSARIS ήταν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Πρώτοι βγήκαν από την πύλη των αφίξεων οι Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, οι οποίοι ακόμη και τώρα έδειχναν να μην έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της αδικίας που συντελέστηκε χθες σε βάρος του Άρη.

Πρόσωπα περισσότερα κουρασμένα, παρά απογοητευμένα. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συζητούσαν, έδειχναν αρκετά ψύχραιμοι, διάβαζαν όλες τις εξελίξεις μέσω ίντερνετ κι εφημερίδων και ουσιαστικά παραδέχονταν ότι η φαρσοκωμωδία που εκτυλίχτηκε χθες στα Περιβόλια δεν έχει προηγούμενο.

Στις συζητήσεις τους, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, πως δεν πρόκειται να παραιτηθούν και θα διεκδικήσουν αυτό το ελάχιστο που έχει μείνει για την παραμονή του Άρη.

“Δεν θα τα παρατήσουμε ούτε και τώρα, είδατε τι έγινε στην Κρήτη, το είδε όλη η Ελλάδα” είπε αρχικά στο PRESSARIS o Σούλης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: “Όπως είπα και μετά τον αγώνα αν δεν γινόταν η φάση του 2-1 να είστε σίγουροι πως θα κερδίζαμε και θα είχαμε σωθεί. Ακόμη και τώρα μπορεί να σωθεί η ομάδα. Απομένουν οχτώ παιχνίδια και όλα γίνονται. Θα παλέψουμε με ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει μέχρι το τέλος”.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα, άλλωστε είναι ταλαιπωρημένοι κι από το ταξίδι και θα επιστρέψουν για προπονήσεις αύριο το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο.

To Top