ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επέστρεψε και προπονήθηκε ο Κόρχουτ, εκτός οι Μαρτίνες, Τόνσο και Ντουάρτε

Ο Μιχάι Κόρχουτ επέστρεψε σήμερα τελικά στη Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε κανονικά με τον Άρη. Εκτός προγράμματος έμειναν ξανά λόγω προβλημάτων οι Μαρτίνες και Ντουάρτε, ενώ στους απόντες προστέθηκε και ο Τόνσο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: “Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α. (24/11, 19:30), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, εκτός από τους διεθνείς Γιάννη Φετφατζίδη και Φαμπιάν Έμαν, συμμετείχε και ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν αγωνίστηκε στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Ουαλία, λόγω τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκο Μαρτίνες (ίωση) ούτε σήμερα προπονήθηκε, όπως και ο Μάρτιν Τόνσο (ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο), ενώ ο Λέριν Ντουάρτε (ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο»”.

To Top