ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επέστρεψε! Νέτο… σκέτο (2-0)! Ο Άρης νίκησε τον Πανσερραϊκό στο… κατακίτρινο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Ντάρσι Νέτο αποθεώθηκε όπως του άρμοζε και οι συμπαίκτες του, φρόντισαν να του κάνουν “δώρο” στο “αντίο” του στην ενεργό δράση, το “τρίποντο” επι του Πανσερραϊκού με 2-0! Πασάς και Παυλίδης τα “κιτρινόμαυρα” τέρματα στο τελευταίο εντός έδρας ματς του “Κλεάνθης Βικελίδης” στην αυτοεξορία του συλλόγου!

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Στο 18΄ο Νέτο έκλεψε την μπάλα στο ύψος της περιοχής του Πανσερραϊκού, έδωσε στον Πλατέλλα, εκείνος έκανε το σουτ, αλλά κόντραρε στα σώματα κι έφυγε κόρνερ. Απευθείας χτύπημα φάουλ του Βραζιλιάνου στην αγκαλιά του Άντμαν στο 29΄. Επικίνδυνο σουτ του Ενομό από πλάγια θέση, διώχνει σε κόρνερ ο Καντιμοίρης στο 39΄, ενώ στο 37΄η μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Αναστασόπουλος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας του Άρη τον Κάκκο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη, αλλά πλάσαρε άουτ. Τελευταία προσπάθεια το σουτ του Μουμίν μέσα από την μεγάλη περιοχή, στο 45΄με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Άρη στο β΄μέρος, στο 51΄με δυνατό σουτ του Μπαργκάν, απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Άντμαν, που έχασε τη μπάλα, αλλά αυτή δεν είχε δύναμη να καταλήξει στα δίχτυα. Στο 60΄δευτερόλεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ο Πασάς μετά από σέντρα του Μπαργκάν με διπλή προσπάθεια και πλασέ, κέρδισε τον Άντμαν για το 1-0 των “κιτρινόμαυρων”. Η δεύτερη αλλαγή του Δημήτρη Σπανού, ο Παυλίδης ήταν αυτός που στο 81΄πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζανακάκη! Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ, όμως ο Διαμαντόπουλος αστόχησε στο 88΄μπροστά από τον Άντμαν.

Το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τον Άρη να ολοκληρώνει με μία ακόμα νίκη τις υποχρεώσεις του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα ματς που αποθεώθηκε ο Ντάρσι Νέτο, τόσο στο ξεκίνημα στου αγώνα, όσο και στην αλλαγή του, καθώς αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (74′ Μπούρμπος), Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (59′ Πασάς), Μπαργκάν, Νέτο (59′ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Στοϊλας): Αντμαν, Τσελεπίδης Τσαμούρης, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (67′ Κρητικός), Κάκκο (88′ Πέτρου), Πόζογλου (74′ Δούμτσιος), Ενομό

 

 

To Top