Επέστρεψε ο Πάσαλιτς και δήλωσε: “Δεν το σκέφτηκα καθόλου!”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, έτοιμος να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Άρη, για τον οποίο δήλωσε ότι δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν προέκυψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ο Βόσνιος γκαρντ «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη, ανυπόμονος για να ανοίξει το δεύτερο κεφάλαιο της καριέρας του στον Άρη. Αυτό φάνηκε και από τα λόγια του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Αποδέχτηκα την πρόσκληση της ομάδας να ξανάρθω, δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν ο Άρης είπε ότι με θέλει πίσω. Είμαι έτοιμος να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο Πάσαλιτς έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Πρίφτη στην Καβάλα. «Χαίρομαι που θα ξαναδουλέψω με τον κόουτς. Έχει καταστρώσει ένα πλάνο και πιστεύω ότι έχουμε το χρόνο για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς. Μέσα από τις προπονήσεις ελπίζω να δεθούμε ως ομάδα για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

To Top