Επέστρεψε ο Πρίφτης, νέος κύκλος επαφών για τα μεταγραφικά

Η επιστροφή του Δημήτρη Πρίφτη με την Εθνική ομάδα χθες από το Κάουνας ενδέχεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Άρη, που πλέον στρέφονται κυρίως στις επιλογές των παικτών που θα έρχονται από τον πάγκο και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Εδώ και μέρες έχει γίνει ξεκάθαρο ότι οι δύο στόχοι για τις θέσεις “3” και “5” είναι οι Αμερικανοί Λαμάρκους Ριντ και Ντρου Νέιμικ. Αυτούς έχει επιλέξει ο Δημήτρης Πρίφτης, αυτές είναι οι εισηγήσεις του και έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον εν Ελλάδι εκπρόσωπό τους, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για κατάθεση επίσημων προτάσεων, κάτι που λογικά θα συμβεί μόλις αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών.

Η περίπτωση του Ριντ είναι πιο εύκολη, γιατί ο απόφοιτος του Τέξας Άρλινγκτον, έχει χαμηλότερο κασέ από τον Νέιμικ, για τον οποίο θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά, ίσως και μια μικρή υπέρβαση στο οικονομικό, ώστε να αποκτηθεί.

Από εκεί και πέρα, οι προπονητές του Άρη προσπαθούν να βρουν τους κατάλληλους παίκτες πίσω από τους βασικούς. Εστιάζουν την προσοχή τους στην ελληνική αγορά, ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ανδρέα Κανονίδη και Τάσου Αντωνάκη. Στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες με λίγα χρήματα, που όμως έχουν φιλοδοξία να διακριθούν και να προσφέρουν.

To Top