ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επέστρεψε ο Σόουζα και ενσωματώνεται σταδιακά – Αύριο η αποστολή με Αστέρα

Ο Ούγκο Σόουζα επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, μπαίνοντας έτσι ξανά σταδιακά στην ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου προπονήθηκε κανονικά.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (11/02, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία λίγη ώρα αργότερα θα πετάξει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Τρίπολη.

Σήμερα, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Ο Ούγκο Σόουζα, που επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Δημήτρης Ανάκογλου, από την πλευρά του, προπονήθηκε κανονικά».

To Top