Επέστρεψε στην Ίντερ ο Σάντσες

Mε 109 συμμετοχές, 20 γκολ και 3 τρόπαια με τους «νερατζούρι» και η καταμέτρηση μπορεί να ξαναρχίσει επίσημα: Ο Αλέξις Σάντσες επέστρεψε… και με τη βούλα στην Ίντερ, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο μέχρι τις 30/06/2024.

Την περασμένη σεζόν ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ, με την οποία σε 44 συμμετοχές πέτυχε 18 γκολ.

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ίντερ είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα λέω, στην καριέρα μου θέλω να κερδίζω και να είμαι σε μια δυνατή ομάδα και η Ίντερ είναι μία από αυτές. Έχω βρεθεί εδώ στο παρελθόν και ήθελα να κερδίσω ξανά εδώ» ανέφερε ο έμπειρος παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και συνέχισε:

«Βλέπω μια Ίντερ που θέλει ακόμα να κερδίζει. Στο ποδόσφαιρο το να κερδίζεις είναι το πιο δύσκολο πράγμα, το να διατηρείς πάντα αυτή τη νοοτροπία στον παίκτη είναι δύσκολο.

Ελπίζω με τους συμπαίκτες μου να κερδίσουμε άλλον έναν τελικό Champions League, το έχουν ήδη κάνει, πρέπει να τους συγχαρώ, τα κατάφεραν καλά, οπότε ελπίζω να φτάσω ξανά εκεί. Θέλω να κερδίσω το σκουντέτο», πρόσθεσε ο Σάντσες.

Για τους στόχους που έχει ενόψει της νέας σεζόν είπε: «Προσπαθώ πάντα να ξεπερνάω τον εαυτό μου, να κάνω περισσότερα. Έχοντας μια σεζόν με περισσότερα γκολ, κερδίζοντας περισσότερα τρόπαια… αυτή είναι η νοοτροπία που είχα πάντα.»

To Top