Επέστρεψε στην Athens Kallithea ο Μανθάτης

Ποδοσφαιριστής της Athens Kallithea είναι και επίσημα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε δοθεί δανεικός στη Φινλανδική ΚΤΡ από τον περασμένο Ιανουάριο αλλά τελικά, επιστρέφει πρόωρα στην Athens Kallithea για τη βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

«Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την επιστροφή του πλάγιου μπακ Γεώργιου Μανθάτη που είχε παραχωρηθεί δανεικός στη φινλανδική ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας KTP.

Από την άφιξή του τον Ιανουάριο 2023, ο Μανθάτης έχει αναδειχθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη Veikkausliiga την τρέχουσα σεζόν, αγωνιζόμενος συνήθως ως μπακ χαφ. Μέχρι στιγμής, μετράει 16 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο για την KTP με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραμείνει με την KTP έως το τέλος της σεζόν 2023 της Veikkausliiga, η AKFC διαπραγματεύτηκε την πρόωρη επιστροφή του από τον δανεισμό, προκειμένου ο Μανθάτης να είναι διαθέσιμος για το ξεκίνημα της σεζόν 2023/24 της Super League 2.

Ο Μανθάτης θα πραγματοποιήσει την τελευταία εμφάνισή του για την KTP αύριο σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ilves. H KTP βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Veikkausliiga.

Προϊόν του Ολυμπιακού και πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, ο Μανθάτης υπέγραψε στην AKFC τον Ιανουάριο 2022. Έχει πραγματοποιήσει 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2021/22 και πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2022/23 προτού αναχωρήσει για τη Φινλανδία.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την KTP για τη συνεργασία” είπε ο πρόεδρος της AKFC Τεντ Φιλιππάκος. “Η ομάδα παρείχε στον Γεώργιο ένα επαγγελματικό περιβάλλον και μια πολύτιμη εμπειρία, η οποία πιστεύουμε ότι τον έκανε ακόμη καλύτερο παίκτη.”

Καλωσήρθες πάλι, Γεώργιε».

To Top