ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή και από αύριο…ΑΕΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Άρη, επιστρέφοντας από την Αθήνα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα έχει ρεπό σήμερα και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Μέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Παρασκευή (01/03). Η αυριανή προπόνηση θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/03, 19:30), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής (τελευταίας της κανονικής περιόδου) του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη (photo)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η αποστολή του Άρη, ολοκληρώνοντας το ταξίδι της επιστροφής στην βάση της μετά από παραμονή 10 ημερών στην Αυστρία.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν οδικώς από το Σοχάου στη Βιέννη και από εκεί πήραν το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία πριν από λίγα λεπτά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Πλέον οι κίτρινοι μπαίνουν στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους, στο οποίο εν πολλοίς θα ασχοληθούν με την Αστάνα.

Ο Άκης Μάντζιος έχει δώσει ρεπό σήμερα και αύριο και περιμένει τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση το Σάββατο.

 

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη: “Η ομάδα δένει, θα παλέψουμε για να πετύχουμε”

Επιστροφή στη βάση για τον Άρη μετά από 15 μέρες παραμονής στο Πράτο της Ιταλίας. Η κιτρινόμαυρη αποστολή έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, μετά από δυο βδομάδες σκληρής δουλειάς εκτός συνόρων, όπου μπήκαν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Αμέσως μετά το φιλικό με τη Φιορεντίνα την Κυριακή, η αποστολή έφυγε από τη Μοένα με προορισμό του Κουφστάιν της Αυστρίας και μετά οδικώς για το Μόναχο, από όπου πέταξε για το αεροδρόμιο «Μακεδονία». H αποστολή προσγειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 11 το βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αεροδρόμιο υπάρχει έντονο το… κίτρινο χρώμα. Περίπου 20 φίλαθλοι της ΑΕ Λεμεσού ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για το Βελιγράδι, όπου η ομάδα τους αγωνίζεται με την Παρτιζάν την Τετάρτη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ και έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σκηνικό.

Στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου βρίσκονταν απο νωρίς οι συγγενείς των παικτών. Η σύζυγος του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, οι γονείς και η αδερφή του Σάκη Κανούλα και οι γονείς των Διούδη και Γιαννιώτα ήταν εκεί προκειμένου να υποδεχθούν τα δικά τους πρόσωπα.

Στα πρόσωπα όλων ζωγραφισμένη η κούραση, αλλά και η ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε στην Ιταλία. Ο Μάκης Κατσαβάκης παραδέχθηκε ότι: “Η εμφάνιση των παιδιών μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε δρόμο ακόμη και θα δουλέψουμε για το καλύτερο. Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία και θέλαμε να αποφύγουμε τους πολλούς τραυματισμούς. Εάν εξαιρέσουμε δυο περιπτώσεις, αυτές των Γιαννιώτα, Καπετάνου, το πετύχαμε”.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν έκρυψε από την πλευρά του, τη δική του αγωνία για το αποτέλεσμα του τραυματισμού του, ενώ ομολόγησε ότι: “Η ομάδα αρχίζει να δένει, είναι νωρίς για στόχους, αλλά όλα τα παιδιά μπορούμε την υπέρβαση…”.

Ο Νίκος Αγγελούδης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δουλειά που έγινε και υποσχέθηκε ότι: “Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα”.

Οι κίτρινοι είναι… ελεύθεροι από τον Κατσαβάκη μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να μπούνε στο τρίτο μέρος της προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους.

 

 

 

To Top