Επέστρεψε στις νίκες και κάνει ευρωπαϊκά όνειρα η Μόντσα (video)

Επέστρεψε στις νίκες και ονειρεύεται η Μόντσα! Η ομάδα του Ραφαέλε Παλαντίνο επικράτησε 2-1 της Έμπολι και ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη έβδομη Γιουβέντους, έχοντας βάσιμες ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο! 

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 20ο λεπτό, με την μπάλα να φτάνει μετά από υπέροχη συνεργασία στον Τσούρια και εκείνος με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής να κάνει το 1-0, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. 

Στο 52′, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Μαρίν έκανε μία υπέροχη ενέργεια και σέντρα από τα δεξιά, με τον Σατριάνο να γίνεται αποδέκτης και με κοντινή κεφαλιά να νικά τον Ντι Γκρεγκόριο για το 1-1. 

Η Μόντσα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με κεφαλιά του Ίτσο στο 67′, μετά από εκπληκτική εκτέλεση του Καπράρι, «έγραψε» το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μόντσα έγινε η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα μετά την Κιέβο και τη σεζόν 2000/01, η οποία έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στη Serie A μετά από 25 αγωνιστικές, με την ομάδα της Βερόνα να είχε φτάσει τους 40. 

To Top