Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου ο Νόιερ

Θύμα κατάγματος στο δεξί πόδι μετά από πτώση σε πίστα του σκι τον περασμένο Δεκέμβριο, αμέσως μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, ο Μάνουελ Νόιερ ανάγκασε την Μπάγερν Μονάχου να αναζητήσει νέο τερματοφύλακα για το δεύτερο μισό της περιόδου.

Τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιαν Σόμερ, που ήρθε από την Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, που απειλείται από ενδεχόμενο τέλος της καριέρας του, πήρε επιτέλους το «πράσινο φως» για την επιστροφή.

Ο Γερμανός διεθνής με τις 117 συμμετοχές στη «Νατσιονάλμανσαφτ» επέστρεψε σήμερα (11/5) στις προπονήσεις της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο βαυαρικός σύλλογος στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, λογικά δεν θα παίξει στα τελευταία παιχνίδι της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, αν βασιστούμε στο δελτίο Τύπου της πρωταθλήτριας Γερμανίας πριν από έξι μήνες, το οποίο προεξοφλούσε τέλος σεζόν για τον 37χρονο τερματοφύλακα.

Ο τελευταίος αγώνας του Νόιερ σε επίσημη διοργάνωση χρονολογείται από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα στη φάση των ομίλων, την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν ο Μανέ (video)

Ο Σάντιο Μανέ επέστρεψε σήμερα (19/2) στις προπονήσεις με την Μπάγερν, μία εβδομάδα πριν από τη σύγκρουση στη Bundesliga με την Ουνιόν Βερολίνου και δυόμιση εβδομάδες πριν από την ρεβάνς στην φάση των «16» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αυτό το συναίσθημα είναι απλά φανταστικό», είπε ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Μονάχου για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του-στην περόνη- στις αρχές Νοεμβρίου στην Allianz Arena, στον αγώνα κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.

Ο Μανέ χειρουργήθηκε και έχασε το Μουντιάλ με τη Σενεγάλη. Συνέχισε να τρέχει στις 24 Ιανουαρίου και μετά άγγιξε ξανά την μπάλα μια εβδομάδα αργότερα.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League στο «Parc des Princes» εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου οι Βαυαροί νίκησαν με σκορ 1-0.

Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε την Παρασκευή ότι με μια ολόκληρη εβδομάδα προπόνησης ο Μανέ θα μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα, καθώς η σύγκρουση με την Ουνιόν Βερολίνου πλησιάζει στην Allianz Arena.

To Top