Επέστρεψε στον Άρη η Αποστολίδου!

Σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη προχώρησαν οι ιθύνοντες του τμήματος, εντάασοντας στο δυναμικό των «κίτρινων» τη Σίσσυ Αποστολίδου. Η 24χρονη, που αγωνίζεται ως ακραία, θα φορέσει για δεύτερη φορά τη φανέλα του Άρη, αφού ήταν και την περίοδο 2012-΄13, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Αίαντα Ευόσμου.

Διακρίνεται για τη μαχητικότητα και το πάθος της μέσα στο γήπεδο, ενώ έχει μεγάλη αγάπη και για το μπιτς βόλεϊ, όπου διαπρέπει, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετά τουρνουά masters. Μάλιστα, την περσινή χρονιά αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο U23.

Πλέον, με την προσθήκη της Αποστολίδου, οι «κίτρινες» διαθέτουν μία εξαιρετική τριπλέτα στις ακραίες μαζί με τις Καλούδη και Σωτηρίου, ούσες από τις κορυφαίες της κατηγορίας και δημιουργώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Δημήτρη Σολκίδη.

«Αρχικά να ευχαριστήσω τον κόουτς, κύριο Σολκίδη, για την εμπιστοσύνη. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που νιώθω ξανά την αγκαλιά του κόσμου του Άρη, είναι κάτι το μοναδικό», τόνισε η ίδια σε δηλώσεις της στο liberovolley11.blogspot.gr, για να προσθέσει: «Η χρονιά θα είναι απαιτητική και ταυτόχρονα η πρόκληση μεγάλη όσον αφορά στους στόχους της ομάδας. Έρχεται ένα δυνατό, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οφείλουμε να δουλέψουμε πολύ στην προπόνηση με τον κόουτς. Να είμαστε υγιείς και όλα θα βγουν στο γήπεδο».

To Top