Επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα ο Βουτσιάς, ανακοίνωσε Βάσιτς ο Απόλλων

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την Τετάρτη (1/8) τη συμφωνία με τον 28χρονο δεξιό μπακ-χαφ Πασχάλη Βουτσιά.

Αναλυτικά:

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Βουτσιά, ο οποίος επιστρέφει στον Εύοσμο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Πασχάλης Βουτσιάς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 1990 στη Θεσσαλονίκη και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα. Ξεκίνησε στην καριέρα του από τον Ηρακλή, με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα γκολ στην Α’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Πανσερραϊκό, Βατανιακό, Αναγ. Καρδίτσας, Αρη, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Λάρισας και ΑΠΕ Λαγκαδά. Συνολικά, μετράει 93 συμμετοχές και οκτώ γκολ στη Β’ Εθνική, αλλά και 20 συμμετοχές και τρία γκολ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Πασχάλης Βουτσιάς ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω κι εγώ στη νέα προσπάθεια των ανθρώπων του Αγροτικού Αστέρα. Οι στόχοι της νέας χρονιάς είναι πολύ υψηλοί κι ευελπιστώ ότι θα μπορέσω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι ώστε να τους πετύχουμε και στο τέλος της σεζόν να δούμε την ομάδα εκεί που ανήκει”».

Ο Απόλλων Σμύρνης προχώρησε στην δέκατη πέμπτη μεταγραφή του, ανακοινώνοντας τον Ελβετό τερματοφύλακα, Βάσο Βάσιτς.

Ο Βάσιτς υπέγραψε το συμβόλαιο του και στη συνέχεια υπήρξε η επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάσο Βάσιτς. Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1990, στην Ελβετία -με Σερβική καταγωγή- αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Γκρασχόπερς, Σαφχάουζεν. Γιάνγκ Φέλοουζ Γιουβέντους και Γουίντερθουρ ενώ υπήρξε διεθνής με την ομάδα Κ-21 της Σερβίας”.

To Top