Επέστρεψε στον πάγκο του Ηρακλή ο Μέξας

Ο Κώστας Μέξας αναλαμβάνει τα ηνία του Ηρακλή για τρίτη φορά.

Ο Κώστας Μέξας θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. O 46χρονος τεχνικός, που είχε τελευταία δουλειά στον Ιωνικό, αντικαθιστά τον Φοίβο Γυμνόπουλου, που παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου αποχωρώντας μετά από 35 μέρες στο τιμόνι.
Αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στον πάγκο του Γηραιού, τον οποίο είχε οδηγήσει στην άνοδο στο παρελθόν (2018/19).

Ντεμπούτο θα κάνει την Τετάρτη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή Σχηματαρίου για την 19ηαγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Η ανακοίνωση

To Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Κώστα Μέξα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του!
Γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου 1976, στην Κέρκυρα πραγματοποίησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον Χορτιάτη (1997-2003).
Ακολούθησε η παρουσία του στην Α1, ως βοηθός προπονητή στους Αμπελόκηπους, ενώ στη συνέχεια έγινε head coach της γυναικείας ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου και της Καστοριάς.
Το 2006 ανέλαβε τη Μ.Ε.Ν.Τ., ενώ μετά από δύο διαδοχικές σεζόν, ξεκίνησε η σταδιοδρομία του στον ΗΡΑΚΛΗ, τον οποίο και ανέλαβε το 2018.
Μέχρι το 2018 κόουτσαρε ομάδες στην Α1, όπως του Κ.Α.Ο.Δ., του Απόλλωνα Πατρών, αλλά και των Τρικάλων, μέχρι να επιστρέψει στο Ιβανώφειο και να οδηγήσει τον Ημίθεο στην άνοδο από την Α2 στην Α1, την περιόδο 2018-2019.
Το 2020 βρέθηκε στον ΠΑΟΚ, επέστρεψε στον ΗΡΑΚΛΗ το 2021 και συνέχισε μέχρι πρότινος στον Ιωνικό Νίκαιας στη Basket League. Επιστρέφει για τρίτη φορά στο Ιβανώφειο για το υπόλοιπο της σεζόν στην Elite League.

To Top