Επίδειξη δύναμης από τον Αλκαράθ και πρόκριση στα προημιτελικά του Madrid Open

Επιβεβαιώνοντας γι΄ άλλη μια φορά ότι αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να τον αμφισβητήσει, ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και με το εμφατικό 6-1, 6-2, πέρασε το εμπόδιο του Γερμανού και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Madrid Open.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Open της Βαρκελώνης, ο Αλκαράθ απέδειξε ότι θέλει πάρα πολύ να κάνει το 2Χ2 στην πατρίδα του. Απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου, ο οποίος είναι αλήθεια ότι ψάχνει να βρει ακόμη τα πατήματά του μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Roland Garros του 2022, ο Ισπανός έκανε άλλη μία επίδειξη δύναμης και με μία φοβερή εμφάνιση και στα δύο σετ έστειλε… σπίτι του τον Ζβέρεφ.

Ο Αλκαράθ έχασε μόνο δύο πόντους στο σερβίς του και αυτούς από τα μοναδικά αβίαστα λάθη που είχε στο παιχνίδι! Με 10 winners στο πρώτο σετ έφτασε με άνεση στο 6-1 και μέχρι το 2-2 του δεύτερου ο Ζβέρεφ έδειξε να είναι ανταγωνιστικός.

Από κει και πέρα κατέρρευσε, έχοντας τραγικά ποσοστά σε επιθέσεις πάνω στο φιλέ (4/15), με αποτέλεσμα ο Αλκαράθ να πάρει τέσσερα σερί game και να φτάσει στο 2-0 με… συνοπτικές διαδικασίες.

Αντίπαλός του θα είναι την Τετάρτη (3/05, 17:00) ο Κάρεν Κατσάνοφ, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

To Top