Επίθεση Αμανατίδη σε… Παμπλίτο: «Χαίρομαι που δεν έμεινα, τίποτα δεν είχε νόημα»

Χαρούμενος που έφυγε από τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιάννης Αμανατίδης. Επιτέθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία, τι είπε για το δίπλωμα του Ουρουγουανού και τις μεταγραφές!

Το πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Αμανατίδης, μίλησε στο «Kicker» για την μετάβαση από τον Αμπέλ Φερέιρα στον Πάμπλο Γκαρσία και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

«Αν και δεν πίστευα ότι ήταν σωστό (σ. σ. να δηλώνεται αυτός ως πρώτος προπονητής γιατί ο Γκαρσία δεν είχε δίπλωμα), ήθελα να του δώσω την ευκαιρία. Ήλπιζα σε μια καλή συνεργασία», είπε αρχικά ο Αμανατίδης και συνέχισε, λέγοντας ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως δεν έβρισκε καμία βάση για να συνεργαστεί με την Γκαρσία.

«Είχαμε διαφορετικές απόψεις σε όλα. Είναι λογικό να εκπαιδεύεσαι. Δεν επιτρέπεται, όμως, να οδηγείς αυτοκίνητο χωρίς άδεια μόνο και μόνο επειδή ένας φίλος έχει άδεια οδήγησης και κάθεται δίπλα σου. Πρέπει να μάθεις να οδηγείς.

Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα τις τελευταίες εβδομάδες με δικαίωσαν. Χαίρομαι που δεν έμεινα. Τίποτα δεν είχε νόημα. Δεν μπορώ και δεν θέλω να δουλέψω κάτω από τέτοιες συνθήκες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αμανατίδης, ενώ αναφέρθηκε και στον Όλαφ Ρέμπε: «Λυπάμαι κυρίως γι ‘αυτόν, γιατί προσπάθησε τόσο πολύ για μένα το περασμένο καλοκαίρι».

To Top