Επίθεση Κανσέλο στον Πεπ Γκουαρντιόλα

O Ζοάο Κανσέλο φόρεσε το περασμένο καλοκαίρι τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και τώρα αποκαλύπτεται πως δεν έφυγε με τους καλύτερους όρους από το «Ετιχαντ».

Ο 29χρονος Πορτογάλος διεθνής μπακ επιτέθηκε στον Πεπ Γκουαρντιόλα με συνέντευξη του στην αθλητική εφημερίδα της χώρας του «A Bola» και απάντησε σε όσα τον κατηγόρησε ο Ισπανός προπονητής πως δεν ήθελε να παίζουν οι Ακέ και Ρίκο στην ενδεκάδα των «πολιτών»: «Είναι όλα ψέματα! Ουδέποτε ήμουν κακός συμπαίκτης και μπορείτε να ρωτήσετε και τους ίδιους τους παίκτες. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή είναι η γνώμη του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα και συνέχισε στο ίδιο ύφος:
«Η Σίτι είναι αχάριστη. Ημουν ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας για χρόνια, πάντα ήμουν συνεπής και έδινα τα πάντα. Θυμάμαι μια μέρα με είχαν ληστέψει και την επομένη έπαιξα στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχνάς. Άφησα τη σύζυγο και την κόρη μου μόνες του και τρομοκρατημένες στο σπίτι για να βοηθήσω την ομάδα.»
Και συνέχισε ανεβάζοντας στροφές κατά του Γκουαρντιόλα: «Ο κόσμος θυμάται άλλα γιατί ο κ. Γκουαρντιόλα έχει μεγαλύτερη δύναμη από μένα, αλλά εγώ προτίμησα να κρατήσω κάποια πράγματα για μένα. Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια, ένας καθαρός άνθρωπος, δεν λέω ποτέ ψέματα.»
Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του 29χρονου Πορτογάλου διεθνή μπακ και ζήτησε από τον μάνατζερ του, Χόρχε Μέντες, να ταξιδέψει στην Αγγλία για να κλείσει από τώρα την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την πρωταθλήτρια Αγγλίας.
Ο Πορτογάλος ατζέντης είναι ήδη σ’ επαφές με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την παραμονή του Κανσέλο στο «Καμπ Νου» και μετά το τέλος του δανεισμού του, προσφέροντας 30 εκατ., με τη Σίτι να ζητά 50 εκατ ευρώ. Ο Μέντες πάντως είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και το επόμενο διάστημα θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

To Top