Επίθεση κουκουλοφόρων στον Καλόπουλο! (video)

Θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους έπεσε ο διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος, στην επιστροφή του στη δράση έπειτα από σχεδόν δέκα μήνες! Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης Πόντιοι Κατερίνης – Ξάνθη 0-2 για το Κύπελλο Ελλάδας, περίπου 50 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να σώσει τον Καλόπουλο από το λιντσάρισμα!

Αντίθετα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν συνέβη το ίδιο με τον παρατηρητή της αναμέτρησης, που δέχθηκε χτυπήματα, ενώ έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον μία σύλληψη ενός από τους θύτες.

Ο Καλόπουλος είχε σφυρίξει για τελευταία φορά στο… διαβόητο περσινό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 στο «Καραϊσκάκη», καταδικάζοντας με τα λάθη του τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια, η εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων είχε ως συνέπεια την αποπομπή του από τους πίνακες της ΚΕΔ, στους οποίους όμως επανήλθε πρόσφατα με εισήγηση του Κύρου Βασάρα, προκειμένου να… αποσυρθεί με ψηλά το κεφάλι.

Από εκεί και πέρα, ο Καλόπουλος στο φύλλο αγώνος ανέφερε πως στο 88′ περίπου 30 άτομα, έσπασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του γηπέδου, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κουκούλες και κράνη και κινήθηκαν εναντίον του με προφανή σκοπό να του επιτεθούν.

Ο διεθνής διαιτητής, ολοκληρώνοντας τη σύνταξη του φύλλου αγώνα σημείωσε πως χάρη στην άμεση και έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας, οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να τον χτυπήσουν και το παιχνίδι τελείωσε κανονικά. Εκτίμησή του αποτελεί πως εδεν ήταν οπαδοί ούτε των Ποντίων, ούτε της Ξάνθης.

Πάντως, κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο ανέφερε: «Δεν έχω να πω τίποτα για το περιστατικό. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε, όπως ξάφνιασε και όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο».

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:
{youtube}19cW0hSVTZ0|600|450|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top