ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίθεση με απειλές στον Γιάννη Τσαχειλίδη – Παραιτείται η νέα ΚΕΔ

Επίθεση αγνώστων σημειώθηκε χθες βράδυ στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη που φέρεται να είναι έτοιμος μαζί με τους κ.κ Μπίκα και Καλύβα να υποβάλλουν την παραίτησή τους στη νέα Διοίκηση της ΕΠΟ και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Οι άγνωστοι χτύπησαν επανειλημμένα και επίμονα το κουδούνι του σπιτιού του Τσαχειλίδη. Οταν εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι του για να διαπιστώσει τι συμβάινει, είδε δύο άνδρες που ο ένας φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ένα γκρι τζάκετ, οι οποίοι τον απείλησαν λέγοντας του τα εξής: «θα σε γαμ…, δε γλιτώνεις, όπου και να πας θα σε βρούμε».

Μάρτυρες της επίθεσης αυτής έγιναν και τα παιδιά του, όταν βγήκαν και εκείνα στο μπαλκόνι.

Στη συνέχεια ο Τσαχειλίδης ενημέρωσε και τα άλλα δυο στελέχη της ΚΕΔ τον επικεφαλής Γιώργο Μπίκα καθώς και τον Δημήτρη Καλύβα, οι οποίοι κατόπιν πήραν την κοινή απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, καθώς μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, στοχοποιήθηκαν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους για τις αποφάσεις τους σχετικά με τους πίνακες αλλά και τους ορισμούς της αγωνιστικής.

Κατόπιν τοοτου, ο Τσαχειλίδης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛΑΣ προκειμένου να προστατεύσει τα τρία άτομα της ΚΕΔ από νέες πιθανές επιθέσεις.

To Top