Επίθεση με πέτρες από οπαδούς στην Ορντούσπορ των Κούπερ, Ουμπίντες! Κινδύνεψε η ζωή του Μόνχε!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Τουρκία. Στο πλαίσιο αγώνα της Ορντουσπόρ με την Κασίμπασα για το τουρκικό πρωτάθλημα, στην οποία προπονητής είναι ο Έκτορ Κούπερ και παίκτες οι Χαβιέ Ουμπίντες και Βιθέντε Μόνχε, το πούλμαν της ομάδας δέχθηκε επίθεση με πέτρες και τούβλα από οπαδούς της που το… μπέρδεψαν με εκείνο της αντιπάλου ομάδας!

Εκτυλίχθηκαν δραματικές στιγμές. Ο Μόνχε κινδύνευσε σοβαρά όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα και ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Αργεντινός με το που χτυπήθηκε και είδε το πρόσωπό του να γεμίζει με αίματα άρχισε να φωνάζει, τρομοκρατημένος. Στην συνέχεια τον έπιασε αμόκ και άρχισε να τρέχει.

 «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Έπαθα πολύ μεγάλο σοκ. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό στην ζωή μου. Για μία στιγμή ήρθαν στο μυαλό μου οι δύο κόρες μου. Φοβήθηκα πολύ. Δεν ήξερα το τι θα συμβεί. Το τι θα μας έκαναν. Δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί μας επιτέθηκαν. Αυτοί οι οπαδοί δεν πρέπει να είναι άνθρωποι», τόνισε ο ίδιος στον τουρκικό Τύπο.

Η γυναίκα του Μόνχε έκλαιγε για αρκετή ώρα στο νοσοκομείο. Εκεί έσπευσαν και άνθρωποι της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος για να συμπαρασταθούν στον ποδοσφαιριστή και στην οικογένειά του στις δύσκολες ώρες που πέρασαν.

To Top