Επίθεση σε Γερμανούς ρεπόρτερ από οπαδούς της Γουέστ Χαμ για τη μετάδοση με την Άιντραχτ (video)

Οι δημοσιογράφοι δεν πέφτουν θύματα οπαδών μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και στο Γουέστ Χαμ – Άιντραχτ, με τους Άγγλους χούλιγκαν να επιτίθενται στον Γερμανό σπίκερ που έκανε τη μετάδοση του αγώνα για τα ημιτελικά του Europa League.

Το γερμανικό Μέσο, στο οποίο εργάζονται οι δύο ρεπόρτερ ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία τους, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναρτηθεί το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο από το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Δεχόμαστε επίθεση! Πέταξαν τα ακουστικά από τον συνάδελφό μου, Τιμ. Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται κι αν μπορεί να έρθει ασφάλεια εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά στην διάρκεια της περιγραφής ο Φιλίπ Χοφμάιστερ, ο οποίος λίγο αργότερα πρόσθεσε τα εξής: «Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως θα σου ορμήσει κανένας από πίσω για να σε χτυπήσει εδώ πέρα. Το όνειρο που είχα για το αγγλικό ποδόσφαιρο κατέρρευσε».

Τόσο η Γουέστ Χαμ, όσο και ο εκπρόσωπος της έσπευσαν να καταδικάσουν το περιστατικό. Παράλληλα ο εκπρόσωπος των «σφυριών» ανέφερε ότι γίνεται ήδη έρευνα για τον εντοπισμό, αυτών που επιτέθηκαν στους δύο δημοσιογράφους. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά και όποιος ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία του θα πάνε στην αστυνομία. Θα αποβληθούν επ’ αόριστον από τους αγώνες μας και δεν θα μπορούν να δουν τη Γουέστ Χαμ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

To Top