“Επίθεση” σε Όγιος: “Ξαφνικά αγάπησε τον Ηρακλή με 12.000 ευρώ το μήνα”

Συνεχίστηκαν οι κόντρες στον Ηρακλή, με το θέμα του Γκιγέρμο Όγιος να είναι ένα από τα σημεία τριβής.

Ο πρώην διαιτητής Γιάννης Δόβελος, που είναι μέλος της “Ημίθεος Συμμετοχών” στον Ηρακλή μίλησε στον “Αρένα” εξαπολύοντας επίθεση στον Όγιος. Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όλοι το καλό του Ηρακλή θέλουμε, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ όταν ο κ. Όγιος βγήκε και άρχισε να λέει διάφορα. Ξαφνικά αυτός αγάπησε τον Ηρακλή, ενώ μέχρι πρότινος δεν τον ήξερε καν! Και είπε εμάς προδότες. Ήταν μια πολύ βαριά κουβέντα για μια ομάδα ανθρώπων, που ασχολούνται και αγαπούν τον σύλλογο, κάποιοι από αυτούς εδώ και 50 χρόνια!

Και να ξέρετε ότι ο Όγιος ήταν ο μόνος που είχε πάρει όλα τα χρήματα του, εκείνη την εποχή, τον Φεβρουάριο. Εμείς αναλάβαμε Μάρτιο και ο Όγιος που άφησε και την ομάδα μια εβδομάδα απροπόνητη πριν τον αγώνα με τον Τύρναβο, τα έβαλε μαζί μας. Δεν θέλω να δημιουργήσω κλίμα, όμως έγιναν αυτά και πρέπει να ειπωθούν. Με πείραξε πάρα πολύ, που μας είπε προδότες. Μήπως είμαστε οι πρώτοι που αλλάξαμε προπονητή; Δεν είδατε τι έγινε στον ΠΑΟΚ, που μέσα σε μια νύχτα έδιωξαν ένα από το πρώτα ονόματα στην Ευρώπη;

Ο Όγιος παίρνει 12.000 ευρώ το μήνα και δεν έχει γυμναστή. Δίνει τα χίλια ευρώ στον βοηθό του και παίρνει αυτός τα υπόλοιπα. Για τα δεδομένα της κατηγορίας, πιστέψτε με, είναι πολλά τα λεφτά. Είναι ακριβοπληρωμένος ο κ. Όγιος…”

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, το θέμα του προπονητή πέρασε από ψηφοφορία. Πάρθηκε η απόφαση να φύγει με ψήφους 4-1. Οι τέσσερις απόψεις ήταν υπέρ της απομάκρυνσης, ενώ ο κ.Υψηλάντης ήταν αντίθετος».

To Top