Επίθεση της NOVA: «Οι παράγοντες απαξιώνουν το ποδόσφαιρο και μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες»

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν στη Nova τις δηλώσεις παραγόντων, σημειώνοντας πως μεταφέρουν αλλού τις ευθύνες τους γαι την έλλειψη ανταγωνιστικότητας κι εμπορικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίθεση εναντίον των ποδοσφαιρικών παραγόντων εξαπέλυσε το κανάλι της Κάντζας, καλώντας τους να… κοιταχτούν στον καθρέφτη αναφορικά με τις ευθύνες τους για την έλλειψη εμπορικότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον στη Nova τονίζουν ότι δεν ευθύνεται η τηλεοπτική αγορά για την απουσία ενδιαφέροντος, ενώ γίνεται λόγος και για υπερβολικές απαιτήσεις κάποιων ομάδων.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά από το συνδρομητικό κανάλι: «Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες διεργασιών, αντεγκλήσεων και δηλώσεων ποδοσφαιρικών παραγόντων που στόχο έχουν να μεταφέρουν αλλού τις οφθαλμοφανείς ευθύνες τους για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι παράγοντες αυτοί θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να αναλογιστούν γιατί, ενώ στην χώρα μας λειτουργούν 6 αδειοδοτημένα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ελεύθερης λήψης και 2 ιδιωτικές συνδρομητικές δορυφορικές τηλεοπτικές πλατφόρμες, υπάρχει περιορισμένο ή καθόλου ενδιαφέρον από αυτές για το προϊόν της Super League.

Η μοναδική αιτία για το γεγονός αυτό, είναι η συνεχώς μειούμενη εμπορικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, αρκετές φορές και σε συνδυασμό με τις συχνά υπερβολικές απαιτήσεις ομάδων σε σχέση με το προϊόν που προσφέρουν. Και γι’ όλα αυτά προφανώς δεν ευθύνεται η τηλεοπτική αγορά που λειτουργεί με τεχνοκρατικά κριτήρια, αλλά οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες που με γνωστές σε όλους συμπεριφορές, απαξιώνουν συστηματικά το εμπορικό προϊόν που οι ίδιοι διαχειρίζονται».

To Top