ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσημα διαζύγιο Δόξας-Πετρόπουλου, ανακοίνωσε Αναστασόπουλο ο Πανσερραϊκός

Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας αποτελεί ο Αντώνης Πετρόπουλος. 

Ο 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τους Δραμινούς και αποχώρησε μετά από πέντε εμφανίσεις, κατά τις οποίες πέτυχε ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση: 
«Παρελθόν αποτελεί από την ΠΑΕ Δόξα Δράμας ο ποδοσφαιριστής Αντώνης Πετρόπουλος μετά από την σημερινή συνάντηση του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Νίκο Ιωσηφίδη.

θα θέλαμε να του ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας».

Σεφτέ στις χειμερινές μεταγραφές έκανε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την Τετάρτη (3/1), την απόκτηση του Βαγγέλη Αναστασόπουλου.

Την πρώτη του μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πραγματοποίησε ο Πανσερραϊκός που ενέταξε στο δυναμικό του τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο.

O 23χρονος αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα στα οποία και αγωνιζόταν, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των «λιονταριών», την φανέλα των οποίων θα φορά για το επόμενο εξάμηνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Βαγγέλη Αναστασόπουλου. Ενός ταλαντούχου παίχτη που βγήκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟ και συνέχισε με πολλές συμμετοχές σε Νίκη Βόλου, Λαμία, Σπάρτη και Τρίκαλα».

To Top