Επίσημα η Dubai Basketball στην Αδριατική Λίγκα από τη σεζόν 2024-25

Όπως ανακοινώθηκε από την Λίγκα, «το πολυετές συμβόλαιο μεταξύ της BC Dubai και της ABA League έχει υπογραφεί και έχουν καθοριστεί όλα τα βασικά στοιχεία της μελλοντικής αθλητικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, ξεκινώντας από τη συμμετοχή της BC Dubai στο AdmiralBet ABA League από τη σεζόν 2024/25».

Έτσι, παίρνει σάρκα και οστά η είσοδος ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σταδιακά η ένταξή της πιθανόν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα εντός έδρας παιχνίδια της BC Dubai να γίνονται κανονικά στο Ντουμπάι. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 στις 15:00 στο Βελιγράδι.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της BC Dubai, Abdulla Saeed Al Naboodah, ανέφερε σχετικά: 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στην Αδριατική Λίγκα, ένα πρωτάθλημα που φημίζεται για την ανάδειξη ορισμένων από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου στο μπάσκετ. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τη Λίγκα εδώ στο Ντουμπάι στην Coca-Cola Arena, όπου οι λάτρεις του μπάσκετ μπορούν να απολαύσουν μια κορυφαία εμπειρία. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση και τις ομάδες της ABA League για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο να φέρουν το πρωτάθλημα στην πόλη μου».
To Top