Επίσημα στα Χανιά ο Δημήτρης Μάνος

Ολοκλήρωσαν την σπουδαία μεταγραφή τους για τη φετινή σεζόν τα Χανιά. Η Κρητική ομάδα, με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημοποίησε την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου o oποίος αποχώρησε από την Μπαντίμαρσπορ και την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Ιωνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Δημήτρη Μάνου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας διαθέτει σημαντικές παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία από την Super league 1, όπου έχει αγωνιστεί σε 134 παιχνίδια και έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ συνολικά στη καριέρα του μετράει 253 αγώνες και 67 τέρματα.

Γεννημένος στην Ημαθία στις 16 Σεπτεμβρίου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια. Με τη “Βασίλισσα του Βορρά” έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών, ενώ με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ. Το 2015 ήρθε για πρώτη φορά στην Κρήτη για λογαριασμό του Εργοτέλη, με τον οποίο έπαιξε 18 ματς και σημείωσε 6 γκολ.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Βέροια για ένα εξάμηνο, με τον ΟΦΗ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό του το καλοκαίρι του 2016. Η διετία στους “μελανόλευκους”, που τότε αγωνίζονταν στην Football League, ήταν η πιο αποδοτική της καριέρας του καθώς σε 59 παιχνίδια σημείωσε 37 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ. Ειδικά τη δεύτερη σεζόν ήταν εξαιρετικός και με 27 τέρματα και 10 ασίστ σε 29 ματς οδήγησε τον ΟΦΗ στην Super League 1, ενώ ο ίδιος πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Στον Πειραιά έμεινε για 6 μήνες, όπου πρόλαβε να παίξει σε 9 αγώνες και να πετύχει 2 γκολ, πριν δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα (15 συμμετοχές, 3 γκολ). Ακολούθησε ο δανεισμός του στον ΟΦΗ (32 συμμετοχές, 3 γκολ), ενώ το 2020 μετακινήθηκε στον Άρη όπου επίσης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις. Με τους “κίτρινους” αγωνίστηκε σε 64 ματς καταγράφοντας 9 γκολ και 6 ασίστ.

Την περασμένη χρονιά μετακόμισε στην Β’ κατηγορία της Τουρκίας για την Μπάντιρμασπορ (Bandirmaspor), όπου έπαιξε σε 12 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2023 επέστρεψε στην Ελλάδα ως δανεικός για λογαριασμό του Ιωνικού, με τη φανέλα του οποίου είχε 10 εμφανίσεις, ενώ πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στα Χανιά και του ευχόμαστε υγεία και πολλές ατομικές κι ομαδικές επιτυχίες!

To Top