ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσημα στη Ντόρτμουντ ο Σίρλε

Με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Αντρέ Σίρλε όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος της Βεστφαλίας.

Ο 25χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την Βόλφσπουργκ έναντι περίπου 32 εκατομμυρίων ευρώ όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, δήλωσε σχετικά με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του: “Ο Αντρέ Σίρλε είναι ένας διεθνής γερμανός παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο στην επίθεση και η ποιότητα του θα είναι πολύτιμη για μας”.

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε: “Η Ντόρτμουντ είναι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη με ένα δυνατό και εξαιρετικά συναρπαστικό ρόστερ. Ξέρω από προσωπική εμπειρία πόσο μεγάλη δύναμη μπορεί να πάρει η ομάδα από τους οπαδούς της και ανυπομονώ να το απολαύσω αυτό, πλέον όχι ως αντίπαλος αλλά ως μέλος της. Θέλω να πετύχω με την Ντόρτμουντ τα επόμενα χρόνια και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να πείσω τους ανθρώπους της ομάδας ότι επέλεξαν σωστά που με υπέγραψαν”.

Πηγή: novasports.gr

To Top