Επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης ο Σίτο, ανακοίνωσε Καλτσά η Ανόρθωση

Ανακοινώθηκε ο Αντρές Πασκουάλ Σαντόγιο ή αλλιώς Σίτο στον Αστέρα Τρίπολης. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τους Αρκάδες εδώ και μέρες, υπέγραψε και επίσημα το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει παίκτη του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Σίτο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη δεύτερη ομάδα της Βαλένθια, ενώ το 2017 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Λόρκα, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια της Segunda Division.

Την περασμένη σεζόν, ο νεαρός αριστερός χαφ συμμετείχε σε 22 παιχνίδια της Segunda Division B με τη δεύτερη ομάδα των “νυχτερίδων”, ενώ μέτρησε και 2 γκολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης για τον Σίτο:

“Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ καλωσορίζει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Andres Pascual Santonja, Sito, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Sito γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1996 στην ισπανική πόλη Alcoy και αγωνίζεται ως μέσος. Επέλεξε τον αριθμό 40 για τη φανέλα του”.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
2014– Valencia B 86 (12)
2016–2017 Valencia 2 (0)
2017–2018 Lorca 9 (0)

Παίκτης της Ανόρθωσης είναι με κάθε επισημότητα ο Νίκος Καλτσάς. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. «Οι ψηλοί στόχοι της Ανόρθωσης ταιριάζουν και με τη δική μου φιλοσοφία» τα πρώτα λόγια του ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης.

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Νίκο Καλτσά, μέχρι το 2022.

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια, με την οποία αγωνίστηκε για 8 διαδοχικές σεζόν, πετυχαίνοντας 33 τέρματα σε 170 συμμετοχές. Το 2015-16 αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας 5 τέρματα σε 19 συμμετοχές.

Την τελευταία τριετία ο 29χρονος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κατέγραψε 71 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Καλτσά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια όσο το δυνατό πιο παραγωγική χρονιά με το Φοίνικα στο στήθος!

To Top