Επίσημα στον Ολυμπιακό οι Μπρούνο και Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί και ο Μπρούνο Φιλίπε είναι και επίσημα πλέον παίκτες του Ολυμπιακού, με τον πρώτο να υπογράφει για δύο χρόνια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και επίσημα. Ο Σουντανί ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ πέρσι το καλοκαίρι είχε αρχίσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Γκιμαράες πριν τον πουλήσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (για 900.000 ευρώ). Στην Πορτογαλία είχε σε 44 ματς, 16 γκολ.

Ο Αλγερινός άφησε την Κροατία έχοντας βάλει 86 γκολ και έχοντας μοιράσει 54 ασίστ σε σύνολο 196 αγώνων! Την μεταγραφή ανακοίνωσε και η Φόρεστ δίχως να μπει σε επιμέρους οικονομικές λεπτομέρειες ή αναφορά σε σχέση με το νέο του συμβόλαιο.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Μπρούνο, λίγο μετά την ανακοίνωση και για τον Χιλάλ Σουντανί. Ο 25χρονος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ενσωματώνεται άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Η Λιντς ΛΑΣΚ πούλησε τον 25χρονο  στους Πειραιώτες περίπου 500.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο.

To Top