ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημη επιβεβαίωση για το ενδιαφέρον στον Ντιγκινί, αλλά…

Τις τελευταίες μέρες βγήκε στην επιφάνεια ενδιαφέρον από την Κύπρο και συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον Νικολά Ντιγκινί του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστής, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως ο παίκτης ενδιαφέρει τον κυπριακό σύλλογο.

“Κάθε καλός παίκτης ενδιαφέρει. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ την διοίκηση. Όταν κινείσαι να πάρεις ποδοσφαιριστές με αξία, είτε Ντιγκινί λέγεται είτε οτιδήποτε άλλο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ την διοίκηση. Αλλά και αυτοί που θα έρθουν, θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να μπουν στην ομάδα. Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει αλλά το σημαντικό είναι το παιχνίδι που έρχεται με την Ομόνοια. Τις δύο θέσεις που ανακοινώσαμε ως ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τις ολοκληρώσουμε. Αλλά δεν έχουμε να κάνουμε με εύκολες υποθέσεις”.

Φυσικά, για να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή ο Νικολά Ντιγκινί από τον Άρη θα πρέπει να αποφασίσει πως δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους” (με την επιθυμία για παραμονή να είναι κοινή) και φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά από τους Κύπριους η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων”.

To Top