ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επίσημη η αναβολή και στο Άρης-Παναθηναϊκός, άκυρη η σημερινή προπόνηση στο Παλέ

Επίσημη είναι πλέον η αναβολή στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ, με τους «κιτρινόμαυρους» να ακυρώνουν τη σημερινή προπόνηση.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στη μέρα αναβλήθηκε και το Λάυριο-Άρης λόγω συμμετοχής των Φλιώνη και Μιλόσεβιτς στις εθνικές ομάδες, ενώ το παιχνίδι της Κυριακής αναβλήθηκε μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού στη διοργανώτρια αρχή κι ενώ πριν μερικές μέρες είχε συμφωνήσει στο να διεξαχθεί κανονικά…

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ έκανε αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ το οποίο κατατέθηκε σήμερα (12/11) και αποφάσισε την αναβολή της προγραμματισμένης για την προσεχή Κυριακή 15/11 συνάντησης στο Αλεξάνδρειο Άρης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Η αναμέτρηση θα οριστεί σε νέα ημερομηνία».

Και η ενημέρωση του Άρη: «Μετά την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (15/11) εντός έδρας αγώνα του ΑΡΗ με τον Παναθηναϊκού, η σημερινή (12/11) απογευματινή προπόνηση της ομάδας δεν θα πραγματοποιηθεί».

To Top