ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επίσημη πρεμιέρα με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση επί της Κύμης (PRESSARIS LIVE, 20:30)

Ο Άρης πέρασε μια δύσκολη προετοιμασία, με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες, ωστόσο στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του αγωνίζεται πλήρης και όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. 

Υποδέχεται σήμερα (20:30) την νεοφώτιστη Κύμη στο Αλεξάνδρειο στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με μοναδικό στόχο να βρεθεί στα ημιτελικά και από εκεί να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό της διοργάνωσης.

Το θετικό για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι ότι έστω και την τελευταία βδομάδα της προετοιμασίας είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Οι κίτρινοι έδωσαν έναν φιλικό αγώνα πλήρεις, αυτόν με την Στεάουα στο Βουκουρέστι, την περασμένη Τετάρτη, και από τότε προπονούνται χωρίς απουσίες, προσπαθώντας να βάλουν καινούρια πράγματα στο παιχνίδι τους, τα οποία εν πρώτοις θα παρουσιάσουν σήμερα απέναντι στην Κύμη.

Το παιχνίδι εννοείται ότι είναι απολύτως στα μέτρα του Άρη και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την δική του απόδοση. Είναι νοκ άουτ, είναι πρώτο επίσημο παιχνίδι και λογικό να υπάρχει άγχος, ωστόσο η ποιότητα των δύο ομάδων έχει μεγάλη διαφορά.

Οι κίτρινοι δεν έχουν να κάνουν τίποτα λιγότερο από το να παίξουν στο 100%, βγάζοντας ενέργεια στην άμυνα και από εκεί να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη και την πρόκριση, ικανοποιώντας το κοινό τους που θα βρεθεί στις κερκίδες του Παλέ.

To Top