Επίσημη πρόταση από Σαουδική Αραβία για Σεντ Μάξιμιν

Στη μακρά λίστα των παικτών που άφησαν τη Ευρώπη για τη Σαουδική Αραβία θέλει να προσθέσει η Αλ Αχλί τον Άλαν Σεντ Μάξιμιν, καταθέτοντας στη Νιουκάστλ επίσημη πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ. Η πρόταση αυτή βρίσκεται πολύ κοντά στα 30 εκατομμύρια που αξιώνουν για τον Γάλλο εξτρέμ οι «Magpies» και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται, πια, σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Ο 26χρονος επιθετικός δεν ακολούθησε την ομάδα του στις ΗΠΑ, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Παράλληλα, ο προπονητής της Νιουκάστλ, Έντι Χάου, παραδέχθηκε ότι ο παίκτης του βρίσκεται σε συζητήσεις για τη μετακίνησή του σε άλλο σύλλογο, καθώς και πως θα βρίσκεται εκτός προετοιμασίας.

Σε περίπτωση που ο Σεντ Μάξιμιν αποχωρήσει, εν τέλει, από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ», ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Νιουκάστλ αισιόδοξους για τις διαπραγματεύσεις και την πώληση του Γάλλου εξτρέμ, μετά από 4 χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο. Συνολικά, έχει 13 γκολ και 21 ασίστ, σε 124 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα.

To Top