Επίσημο: Αλλαγή έδρας στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Η Super League έκανε και… τυπικά γνωστό ότι το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στη Λεωφόρο, με το ματς του δεύτερου γύρου να μεταφέρεται στην Βοιωτία.

Ήταν γνωστό, έγινε και… επίσημο. Για την αλλαγή έδρας στο επικείμενο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό ο λόγος.
Με την Super League να γνωστοποιεί σήμερα (29/08) ότι αποδέχεται το αίτημα των Βοιωτών για να δώσουν το ματς με το «τριφύλλι» ως φιλοξενούμενοι λόγω της ανετοιμότητας του γηπέδου τους. Και, παράλληλα, στον αγώνα του δεύτερου γύρου να είναι εκείνοι οι γηπεδούχοι.
Παράλληλα, η διοργανώτρια Αρχή έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα έναρξης τόσο του Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, όσο και του Ολυμπιακός-Ιωνικός.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι ο αρχικώς ορισθείς αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «Α. Νικολαΐδης», με γηπεδούχο την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ Γύρου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.
Επίσης, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 17:45 (αντί για 19:00) και ο αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ αλλάζει ώρα διεξαγωγής και θα διεξαχθεί στις 19:00 (αντί για 21:30)”.

To Top