Επίσημο: Ασκήθηκαν διώξεις σε Καραπαπά και Κούγια

 Στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων».

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ θα καθίσουν στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, για «δημόσιες δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων», με αφορμή τις δηλώσεις τους, μετά τον αγώνα των δύο ομάδων, την προηγούμενη Κυριακή.

Ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε δύο ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας εμπλέκοντας και τον… Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο Κώστας Καραπαπάς σε δηλώσεις στην ΕΡΤ, μίλησε για «παράγκα» και για κλοπή δύο γκολ από τον Ολυμπιακό.

Η προβλεπόμενη ποινή είναι πρόστιμο από 10.000 έως 40.000 ευρώ ενώ αν ανακαλέσουν τις δηλώσεις, μπορούν να τους επιβληθούν οι συγκεκριμένες ποινές, μειωμένες ως το μισό.

Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ

– Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κ. Καραπαπά, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2α, 3, 4α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

– Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Αλεξίου Κούγια, μεγαλομετόχου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3, 4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

To Top