Επίσημο: Η EA Sports FC θα είναι ο βασικός και μεγάλος χορηγός όλων των διοργανώσεων La Liga

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2023-24, η νέα πολυετής συμφωνία ανοίγει το δρόμο για νέες εμπειρίες, βαθύτερες ενσωματώσεις στο παιχνίδι και βελτιωμένες επικοινωνίες μετάδοσης.

Είναι πλέον επίσημο: Η EA Sports είναι ο μεγάλος χορηγός του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της La Liga- όπως είχε αποκαλύψει η Marca- με τις δύο πλευρές να συνάπτουν πολυετή συνεργασία, μεταξύ της οποίας θα περιλαμβάνονται δικαιώματα ονομασίας τίτλων για όλες τις διοργανώσεις, ένα πλήρες rebrand της La Liga με την EA Sports συμπεριλαμβανομένων όλων των λογότυπων, γραφικών, γραμματοσειρών και άλλων οπτικών στοιχείων!

Αυτή η νέα συνεργασία, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, θα περιλαμβάνει την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία της La Liga (οι κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις ποδοσφαίρου της Ισπανίας), τη La Liga Promises (ετήσιο τουρνουά νέων του πρωταθλήματος) και την eLaLiga.

«Η EA SPORTS FC δεσμεύεται να προσφέρει τις πιο αυθεντικές και καθηλωτικές εμπειρίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Η καινοτόμος νέα συνεργασία μας με τη La Liga ανυψώνει περαιτέρω αυτή τη φιλοδοξία και εδραιώνει τη θέση και των δύο οργανισμών στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής κουλτούρας», δήλωσε ο David Jackson, αντιπρόεδρος της επωνυμίας, EA SPORTS FC.

Συμπλήρωσε δε: «Η κλίμακα αυτής της συνεργασίας είναι συναρπαστική, όπως και η ευκαιρία να προσφέρουμε απίστευτες εμπειρίες στους φιλάθλους μέσω της καινοτομίας του παιχνιδιού, της διαδραστικής ψυχαγωγίας και των πρωτοβουλιών που παρθούν».

Εκτός από τη συνεργασία για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας, οι φίλαθλοι θα απολαύσουν το όφελος μέσω της τεχνολογίας, των βελτιώσεων και της ανάπτυξης του παιχνιδιού αλλά και των κορυφαίων στιγμών του πραγματικού ποδοσφαίρου. Τόσο η La Liga όσο και η EA SPORTS έχουν δεσμευτεί σε πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι οποίες θα περιλαμβάνουν αυξανόμενη προσβασιμότητα, αναβάθμιση εγκαταστάσεων και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες».

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία θα κοινοποιηθούν τους επόμενους μήνες, με πληροφορίες για τα προϊόντα της EA SPORTS FC να είναι διαθέσιμες το καλοκαίρι του 2023.

To Top