Επίσημο: Νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες

Νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από σήμερα ο Μπρούνο Άλβες, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Νέος αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ είναι και τυπικά από σήμερα ο Μπρούνο Άλβες όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει καθήκοντα λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του περί αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

Ο 41χρονος θα είναι πλέον ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Ένωσης, έχοντας τον Ράντεκ Κουχάρσκι ως τεχνικό διευθυντή ενώ στην ομάδα παραμένει κανονικά ο Παναγιώτης Κονέ, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος του.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μπρούνο Άλβες, για να αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας μας από την 1η Ιουλίου.

Ο Μπρούνο Εντουάρντο Άλβες γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1981, στην Πόβοα ντε Βαρζίμ της Πορτογαλίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις Ακαδημίες της ομάδας της πόλης του (Βαρζίμ) και σε ηλικία 18 ετών αποκτήθηκε από την Πόρτο, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ τη σεζόν 2004-05.

Στην σπουδαία καριέρα του αγωνίστηκε επίσης μεταξύ άλλων σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι, Ρέιντζερς και Πάρμα, ενώ κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Ελλάδα, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπήρξε επί σειρά ετών βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας, με την οποία μέτρησε 96 συμμετοχές (11 γκολ). Συμμετείχε σε τρία Παγκόσμια και τρία Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Euro το 2016.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας, ένα πρωτάθλημα και ένα Σούπερ Καπ Τουρκίας.

Μπρούνο, καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.


To Top