Επίσημο: Στην Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο!

Ηταν γνωστό, πλέον το «μπαμ» είναι και επίσημο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκαν για τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στο Old Trafford με μισθό 25 εκατ. ευρώ.

Η Γιουβέντους θα πάρει ένα ποσό κοντά στα 29 εκατ. ευρώ το οποίο της είναι αρκετό για να γράψει συν στα βιβλία της από τον CR7, στον οποίο η Γιουνάιτεντ θα δώσει συμβόλαιο για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές 25 εκατ. ευρώ συν bonus.

Πέρασε μακριά, 12 χρόνια. Εννιά στην Ρεάλ Μαδρίτης και τρία στην Γιουβέντους. Ομως πλέον επέστρεψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πορτογάλου μύθου, Κριστιάνο Ρονάλντο, από την Γιουβέντους σε ένα deal που κόστισε λιγότερα από 30 εκατ.  ευρώ. Ο CR7, αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα επιστρέψει στην ομάδα με την οποία σε 6 σεζόν πέτυχε 118 γκολ σε 292 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε τα πάντα, όπως και την Χρυσή Μπάλα.

To Top