Επίσημο: Στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Πετράκης

Εποχή Γιάννη Πετράκη και επίσημα στον πάγκο του Παναιτωλικού! Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε την πρόσληψη του 64χρονου έμπειρου προπονητή, ο οποίος αντικαθιστά τον Γκάμπριελ Σούρερ μετά το κακό ξεκίνημα των «καναρινιών» στη Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες και είναι στην προτελευταία θέση με τρεις βαθμούς, με την αγωνιστική του εικόνα να προβληματίζει, κάτι που ανάγκασε τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι χωρίς ομάδα από τον περασμένο Μάιο, εκεί που έβαλε τέλος στη συνεργασία του με τον Λεβαδειακό αφού δεν κατάφερε να τον κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι, το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην εξ αναβολής 1η αγωνιστική με την ΑΕΚ στην OPAP Arena την ερχόμενη Κυριακή (08/010, 19:30).

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή προπονητή στη φετινή Stoiximan Super League, μετά την πρόσληψη του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναιτωλικού παραχώρησε ο Γιάννης Πετράκης, κατά την παρουσίασή του από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο 64χρονος τεχνικός ανέφερε πως το υλικό που έχει να διαχειριστεί είναι εξαιρετικό, αλλά χρειάζεται δουλειά και όχι πολλά και μεγάλα λόγια. Ακόμη, πρόσθεσε πως η ανάληψη της ηγεσίας του «Τίτορμου» ήταν επιθυμία χρόνων.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα όπως και τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για την υποδοχή. Ήρθα σε μία ομάδα που ξέρω αλλά δεν είχα αναλυτική εικόνα για όλα όσα έχουν φτιαχτεί εδώ. Θεωρώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις και η οργάνωση που απαιτείται, όλα αυτά τα έχει ο Παναιτωλικός. Το υλικό που υπάρχει στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Χρειάζεται δουλειά, να μην λέμε μεγάλα λόγια και πολλά. Την συνδρομή όλων για το κοινό καλό. Εσείς, η πόλη, η ομάδα. Για να αποκτήσει την δυναμική που διαχέεται από την πόλη», ήταν τα λόγια του Πετράκη, στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, απάντησε και στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ρεπόρτερ, ενώ στο τέλος είπε σε αυτούς πως: «Όσο σημαντική είναι η δική μου δουλειά, είναι και η δική σας, έχετε κι εσείς μερίδιο ευθύνης».

To Top