Επίσημο: Στο MLS ο Ιγκουαΐν και στην ομάδα του Μπέκαμ

Είναι πλέον οριστικό: Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Ίντερ Μαϊάμι. Ο 32χρονος φορ θα αγωνίζεται πλέον στο MLS αφού ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα που ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πολ ΜακΝτόνα, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κλείσουμε συμφωνία με τον Γκονσάλο και να προσθέσουμε έναν πεπειραμένο σκόρ, ο οποίος έχει διακριθεί στις καλύτερες ομάδες και πρωταθλήματα του κόσμου».

Ο Αργεντινός άσος ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την Ίντερ Μαϊάμι και τις προσπάθειες που έκανε την προσπάθεια για να με αποκτήσει. Θα είναι μία όμορφη εμπειρία στη ζωή μου. Ανυπομονώ για μία νέα εμπειρία, σε ένα νέο πρωτάθλημα και μία όμορφη πόλη. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Ο Ιγκουαΐν αγωνιζόταν στην Ευρώπη από το 2007, όταν και πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ρίβερ Πλέιτ. Στη «βασίλισσα» παρέμεινε μέχρι το 2013 όταν και μετακόμισε στην Ιταλία για τη Νάπολι. Στη γειτονική μας χώρα αγωνίστηκε και με τις Γιουβέντους και Μίλαν (ως δανεικός το 2018-19), ενώ για ένα μικρό διάστημα έπαιξε στην Αγγλία με την Τσέλσι (στο δεύτερο μισό του 2018-19).

Την περασμένη σεζόν ο Ιγκουαΐν έκανε 44 συμμετοχές με 11 γκολ και 8 ασίστ.

To Top