Επίσκεψη αγάπης από τους βολεϊμπολίστες

Δώρα και αγάπη μοίρασαν οι βολεϊμπολίστες της Α1 ανδρών, μεταξύ των οποίων και οι Γιάννης Τακουρίδης και Δημήτρης Ριζόπουλος του Άρη, καθώς και ο τιμ μάνατζερ Κώστας Ευθυμιάδης, που επισκέφθηκαν το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι και χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Ανάλογη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο αντίστοιχο Παιδικό Χωριό της Αθήνας, από παίκτες των συλλόγων της πρωτεύουσας.

Η επίσκεψη αγάπης, που έγινε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων γιορτών, θα έχει και συνέχεια, αφού την Πέμπτη αντιπροσωπεία παικτών του Φοίνικα Σύρου θα προσφέρει παιχνίδια και δώρα στους νέους που φιλοξενούνται στην Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων, στο κυκλαδίτικο νησί.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου της ΕΣΑΠ για τις φιλανθρωπικές επισκέψεις:

«Αν μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, τότε είναι πραγματικά ανεκτίμητες οι εικόνες με χαμογελαστά πρόσωπα παιδιών. Εικόνες όπως αυτές που έζησαν οι αντιπροσωπείες της ΕΣΑΠ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αγάπης που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί στα Παιδικά Χωριά SOS σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της Ένωσης και των Παιδικών Χωριών SOS.

Αθλητές των ομάδων της Volleyleague ΟΠΑΠ, βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις των παιδικών χωριών, μοίρασαν δώρα, βγήκαν φωτογραφίες, απάντησαν στις απορίες των παιδιών και έπαιξαν μαζί τους βόλεϊ χαρίζοντας τους ένα διαφορετικό και συνάμα ξεχωριστό πρωινό.

«Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας από τη Λίγκα του βόλεϊ, που δείχνουν για μία ακόμη φορά τις ευαισθησίες τους και το κουράγιο τους. Η ΕΣΑΠ και οι αθλητές του βόλεϊ, δείχνουν ότι έχουν περίσσευμα από αγάπη για να φροντίσουν το παιδί που είναι σε κίνδυνο και νιώθουμε πραγματικά τυχεροί που είναι κοντά μας» είπαν με ένα στόμα οι κ.κ. Σπύρος Παπαδάκης και Γιώργος Βασδάρης, διευθυντές των Χωριών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Οι επισκέψεις αγάπης της ΕΣΑΠ στην διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θα συνεχιστούν την Πέμπτη 29.12.2011, με επίσκεψη στην ΣΤΕΓΗ Ανηλίκων και Εφήβων, στην Σύρο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top