Επίσκεψη σχολείου και… γαλούχηση στον ΑΣ!

Τις εγκαταστάσεις του ΑΣ Άρης επισκέφθηκαν σήμερα οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 8ου δημοτικού σχολείου Αμπελοκήπων, που γνώρισαν από κοντά τι… σημαίνει να είσαι Άρης, το μεγαλείο του συλλόγου, αλλά και το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεών του.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η επίσκεψη των μικρών μαθητών έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα, και εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών, οι μαθητές κολύμπησαν για αρκετή ώρα, υπό την επίβλεψη τριών εκπαιδευτών της πισίνας του ARIS Fιtness and Sports, οι οποίοι τους επισήμαναν τι πρέπει να προσέχουν κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους υπόλοιπους χώρους του γυμναστηρίου, ξεναγήθηκαν στα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ, συγκεκριμένα στην αίθουσα των τροπαίων, στις σουίτες του δευτέρου ορόφου, καθώς και στις εγκαταστάσεις του Aris FM και των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Πριν αναχωρήσουν για το σχολείο τους, τους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και τοστ στο Aris Sports Cafe, καθώς και αναμνηστικά μπλουζάκια και καπέλα με το λογότυπο της Superleague.

O υπεύθυνος του σχολείου, υποδιευθυντής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Δανιήλ Ούτσεβλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη.

To Top