«Επίτευγμα το ραδιόφωνο, έρχονται καινοτομίες από την Λέσχη»

Ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Γιάννης Γρανούζης μίλησε, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την δημιουργία του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του συλλόγου, του «ΑΡΗΣ FM 92,8».

  «Όλοι μας έχουμε  καταλάβει το επίτευγμα που έχουν πετύχει οι  διοικήσεις του Άρη και αυτό είναι η δημιουργία του ΑΡΗΣ FM. Είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει κάνει ο Άρης. Είναι  πρωτοποριακό  για την Ελλάδα να έχει μια ομάδα τον επίσημο φορέα της, να επικοινωνεί με τον κόσμο της και να δίνει ειδήσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «ΑΡΗΣ FM»για να υπογραμμίσει:

 «Οι διοικήσεις πρέπει να διαφυλάξουν το ραδιόφωνο. Εμείς είμαστε περαστικοί αλλά το ραδιόφωνο πρέπει να παραμείνει ως μια κατάκτηση των διοικήσεων και του κόσμου του Άρη».

 

Για το τι του έχει μείνει αυτά τα δύο χρόνια ζωής του ραδιοφώνου:

«Το πάθος των μεταδόσεων στο ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό. Χαρακτηριστικές οι νίκες στον Τούμπα, στη Μαδρίτη και πολλές ακόμα στιγμές. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον κόσμο του Άρη, ο οποίος έχει μόνιμα τη βελόνα στους 92,8. Έχει κλείσει πια τα αυτιά του  στα ψέματα και στις παραφιλολογίες που αναπτύσσονται για να πλήξουν την ομάδα. Κάθε επίθεση που γίνεται στο σταθμό με ικανοποιεί καθώς  όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτός είναι ο λόγος που δέχεται επιθέσεις, γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρόμοιο».

 

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης είπε:

 «Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό και οι παίκτες πρέπει να είναι απαλλαγμένοι από άγχος. Να ξέρουν ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό τους και αυτό πρέπει να δώσει φτερά στα πόδια τους».

 

Όσον αφορά τις ενέργειες της Λέσχης και τι πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Άρη:

«Σύντομα θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στην ποδοσφαιρική ομάδα και να μοιράσουμε έντυπα στους παίκτες, γραμμένα στη γλώσσα του καθενός, τα οποία θα περιέχουν την ιστορία του Άρη. Έτσι, θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει να παίζεις στον Άρη και να είσαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Επίσης ο αριθμός 1914 είναι κρατημένος και θα δίνεται στην εκάστοτε ποδοσφαιρική ομάδα της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε 5.800 τακτοποιημένα  μέλη και 1000 δόκιμα, κάτι που δείχνει ότι οι προσπάθειες μας για την αύξηση των μελών εντείνονται.
Ακόμα, είναι σε εξέλιξη και ο διαγωνισμός για το σχεδιασμό των καρτών μέλους της νέας χρονιάς, ο οποίος λήγει στα τέλη Οκτωβρίου.

Ετοιμαζόμαστε για το μπίζνες πλάν  που θα παραδώσουμε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να αποκτήσουμε και τις υπόλοιπες μετοχές της ΠΑΕ Άρης.

Πολύ σύντομα θα δώσουμε συνέντευξη τύπου για να ανακοινωθούν διάφορες ενέργειες σε σχέση με το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, την οικονομική της κατάσταση και άλλα θέματα».

 

 

To Top